Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utrymme

Guldsmeden dementerar sköldpaddsskal
where have all the good trolls gone
Bergta mig!
masker mullar jorden den röda våta
blå paradoxal optisk reflex
för snöns självlängtan i
tusentals nålsögons dundrande eko




Fri vers av objekt3
Läst 536 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-01 03:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra dikt. Gillar särskilt frasen "Bergta mig!", den har bra klang. Att lura en till bergen, en mytologisk ordförklaring. Läste in. Mytologi och dikt är en bra kombination.
2018-11-10

    Trast
En ovanligt spännande ordansamling.
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3