Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

toker

Abrahamitiskt mögel
kulturell rosenträdgårds träd gård
regnskydd när det tvangs att dricka ur brunnen
och visa ställsam beundran




Fri vers av objekt3
Läst 562 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-01 03:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna dikt påminner mig om morisk poesi, den sortens lyriska tradition, under dess guldålder.
2019-07-19
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3