Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knark för hjärtat

när ingenting är nog
och själen skriker tyst efter mer
även det bränner mig svårt
kan jag inte förmå mig kväva
lågan




Fri vers av pixter
Läst 480 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-02 02:37



Bookmark and Share


  Angélica Kloberg VIP
Finner min egen längtan mellan dina rader.
2011-08-07

  Tillbringaren VIP
Gör mig lätt hemmastadd i din dikt. Titeln är perfekt.
2011-01-02

  M.A.J.R
Starkt väldigt bra gjort ^^ Applåd
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter