Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan

Dansen trådes om igen,
den fortgår in i fjärran.
Skiljas, mötas, lem mot lem,
i andakt inför Herran.

Det äventyr att ses igen
jag längtar till var gryning
ger kraft i överdåd, min vän,
och värmer som en nying.

Båd´ stor och liten, lugn och spänd,
båd´ mor och barn i samma,
och nyfödd alltid kärleken,
som hungrar och som ömmar om vartannat.




Bunden vers (Rim) av Sinuhe
Läst 446 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-01 11:27



Bookmark and Share


  walborg
Kärleken - en gåva från Gud.
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Sinuhe
Sinuhe