Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gyllene lucia

 

lucias skrud bar

värme och ljus i natten

innan den brann upp




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 447 gånger
Publicerad 2005-12-06 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson