Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heliumhjärta

Mitt hjärta

mitt hjärta...

tyngdlöst

svävar det omkring

färglägger landskap

förtrollar

och förgör

syresätter

och dödar

i ständig kakafoni

med samma mönster

fastnar det överallt

utan att någonsin fångas

 

för ett heliumhjärta

är redan fångat

i sin egen flykt




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-01-01 17:06



Bookmark and Share


    Igot Tochange VIP
jag gillar slutraderna men är tveksam till "ty"
2011-01-11

  Mangal VIP
Ett stycke livsfilosofi med stor kännedom. Riktigt vackert och fångande skrivet. Gillar speciellt det sista stycket om att vara fångad i sin egen flykt. Det blir så tydligt i det paradoxala med heliumballongen som strävar efter frihet.
2011-01-02

  pixter
förtrollar
och förgör
syresätter
och dödar... magiska ord
2011-01-02

  helenita VIP
Så fin!!!
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP