Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket mer

Så mycket mer
färger
när du är här
så mycket mer
liv


Vad är jag
utan dig?

En sol
utan ett himlavalv
att skina på

En blomma
utan en äng
att växa på

En människa
med förmågan att älska
utan någon så älskvärd
som du


Så mycket mer kärlek
när du står brevid

jag är skymd utav ljuset
det strålar från dig


(glöm inte mig)



Jag är kanske inte en sol utan dig
inte en blomma
eller ens en människa


men min kärlek
omger dig

fortfarande


Så av alla jordens färger
är du unik
så mycket mer liv
när



Min vän

Stanna
om du minns
när kärlek är och
finns

låt den leva




Fri vers av Bernhardina
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-01 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bernhardina
Bernhardina

Mina favoriter
Blomsterdrottningen