Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinner i natt

 

jag brinner

hela vägen ned

tills jag slocknar

vid ett hårt

metallslut

ensam och stark

brinner jag ut

jag brinner för dig i natt




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2011-01-02 01:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
briljant
2011-07-03

  Johan Bergstjärna VIP
Starkt och vackert!
2011-01-23

  Karin Andersson
Så få ord, så mycket känsla. Tycker så mycket om att läsa det du skriver. Du berör.
2011-01-14

  karenina VIP
kan bara hålla med övriga, det är en slags känsla av ensam är stark men ändå en längtan till ngn över dina fina ord
2011-01-10

  LenaJohansson VIP
instämmer m föreg komm....gillar denna
2011-01-02

    ej medlem längre
Tycker om detta också.
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP