Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullkomlighet i sjutton stavelser


fullkomlighet är
att vara i behov av
andra människor




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 528 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-02 08:38



Bookmark and Share


  Anna*
Riktigt riktigt snyggt! Så är det!
2011-01-11

    ej medlem längre
kan inte säga bättre. jo, kanske, men det här är rasande snyggt iaf.-)
2011-01-08

  Gunnel André VIP
En stor sanning i sublim korthet.
2011-01-02

  Ronny Berk
väl tänkt och formulerat...ja...
2011-01-02

    papillon
Bokmärkes
2011-01-02

  Seglaren
jag köper din haiku, rakt av
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder