Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyår

Glitter och glamor fyller
alla kläder
lende på alla målade
läppar

Timmarna glider sakta fram
timmarna räknas ner
klockan visar att snart....
snart, snart, snart...

champagnen flödar, glasen höjs
med denna bubblande dryck
upp mot himlen, som
fylls av alla stjärnor

Raketer sätts på plats
och väntar....
väntar
väntar
väntar

24.00 slår alla raketer i höjden
och alla fina färger fyller
himlens annars svarta färg
medan glasen klirrar och
alla önskar varann Gott nytt år
Pussar, kyssar och kramar
delas ut frikostigt denna natt,
för denna natt får alla önskningar
slå in

Då raketerna slutat skjutas upp, fylls
himlen av ett enormt rökmoln som
dimmar igen vyn

Vissa slutar denna natt efter 12-slaget,
andra festar vidare tills natten
bryts av och gryningen formar en ny dag





Fri vers av Filosofen2
Läst 741 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-02 14:35



Bookmark and Share


  aol
kram ja så ser det ut,
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2