Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärta av glas

leendet så sammetslent från de välformade läpparna lyste upp rummet


silvertårarna rann från de vackraste nötbruna ögon ned över kinden en i taget


över golvet omformades silvertårarna till ett glänsande hjärta av guld


med händerna kupade vilsamt mot magen


lockarna från det fina håret broderade en kroppsnära tavelram


runt ansiktet ned över smäckra axlar för att linda in själens hemlighet


barfota i splittrat glas med blodet sakta färga hjärtat av guld till röd skimrat


ögon slöts på ännu ett krossat hjärta till långsamt stigande rök av en eldsjäl







Fri vers av JNI
Läst 519 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-02 17:22



Bookmark and Share


    Aliah
Superbra!
2011-04-04

  Blåbäret
sköra, vackra och målande formuleringar här
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI