Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vad jag vill ha av dig

Jag vill att du skall se mig.
Jag vill att du skall jaga
det som skymtat till ibland.

Jag vill att du skall spegla mig
både ynklighet och kraft.
Låt mig vara bäst för dig.

Det är allt vad jag vill ha av dig,
det är allt vad jag vill ha.

Lär dig se de fula bestar
som bevakar mina ärr
fast de inte mer behövs.

Smält ned dem med din kärlek,
och träd in, dit innerst in.
Låt oss bli det vi aldrig, aldrig varit förr

Det är allt vad jag vill ha av dig,
Det är allt vad jag vill ha.




Fri vers av Sinuhe
Läst 662 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-02 18:31



Bookmark and Share


  AstridElisabet
En mycket fin text!
2014-06-05

  AstridElisabet
En mycket fin text!
2014-06-05

  La Magnólia VIP
En så varm längtan i dina ord .. den berör ...
2011-04-13

  Karl den store
"Låt oss bli det vi aldrig, aldrig varit förr" Jag ryser av den raden. Det är ju så det är, precis så det är!
2011-01-03

  walborg
Underbar text om önskan om närhet utan rädsla.
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Sinuhe
Sinuhe