Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter dig

Jag vill fylla mina ögon med dina stjärnor.

Att varje dag låta mina ögon i stjärnfylld betraktelse,

se din själ omslutas av min.



Jag vill fylla mina läppar med luften du andas.

Låta varje brännande andetag omfamna min kropp,

så min hud blir brännmärkt av dig.




Fri vers av Inger Lindqvist
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-02 18:49



Bookmark and Share


  LassO
det låter alldeles alldeles underbart ;)
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Inger Lindqvist
Inger Lindqvist