Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...en gång i ett mail till Bibbi...




Aforism: Böön

~*~

Gud gifwe att jag låhtas hwara ett lius i werldens mörker

LPWJ 28/09/10

e-bok: 



amfora (aforismer 2009/2010)

 




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 611 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-02 22:03



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbart! Bibbi är för mig och många andra ett ljus som lyser upp mångas tillvaro, så många har hon omsorg om ....
2011-01-03

    ej medlem längre
Det här är underbara ord Patrik!!!



/Ann
2011-01-03

    ej medlem längre
Justified and ancient ;)
2011-01-02

  Bibbi VIP
Hjärtinnerligt tack Patrik för påminnelsen!
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP