Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu packar jag ihop mitt gamla liv i en kista från min farfars fars son från början av 1900-talet

Nu packa ihop
Gamla livet
mitt

I kista från
förra sekels
början

Nu packar jag ihop

Mitt gamla liv

Av strövarsaker

Och istappar

Fyllda av ditt skratt

Nu packa ihop
Gamla livet
mitt

Kyss och smek




Fri vers av Mess
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-02 23:19



Bookmark and Share


  coleve
fint!
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Mess
Mess