Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev den här dikten i gymnasiet när jag mådde riktigt dåligt.De flesta lärarna var inte bra och brydde sig inte.Jag vet att den är ganska morbid.


Ser du hur allt blöder?

Ser du hur allt blöder?
Dropp
dropp
På väggen,på golvet
Allt är så rött
Här är ett blodbad
Slit av dina kläder
och känn hur varmt
andras blod är
De har dött nu
kanske av mord
eller en olycka
Deras kött
ruttnar mer
och mer
Stela leenden,slutna ögon
Vet du vad?
Snart ska vi
också dö
Då badar någon annan
i vårt blod
och ser hur vi ruttnar sönder




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-03 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta