Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkan


Förvandlas till aska

som lägger sig som en tjock massa i dina lungor

gör det svårt att andas

hostar upp en slemmig böld av blod svett och tårar

det lättar upp för stunden

andas in

andas ut

ORKAN


blåser liv i dig igen




Fri vers av wiicca
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-03 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca