Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min

Jag plockar kärleksäpplen
från dina gröna grenar
kysser slutna ögonlock
som döljer hasselnötters glöd
du fanns i mina händers linjer
då jag föddes in i världen
du kommer bo i mitt ansiktes fåror
då jag lämnar över livet
till en nyfödds första andetag

ge mig bara en kyss...




Fri vers av Jess81
Läst 633 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-03 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess81