Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är till alla de barn som finns.. och alla de som fanns...


"Till alla barn som finns.."



Mina barn föds nu någonstans
mina barn är redan födda
kanske utan föräldrar
kanske under krig


modern dör vid födseln
fadern lämnar dem
barnhem dödar drömmar
fosterhem misshandlar
samhället sviker
vuxna blundar


smutsiga kläder
oren vatten
ingen mat


sjukdom
hunger
svält


mina barn finns
i närheten
ute i världen
de väntar
jag måste hitta dem
mina barn finns redan...






Fri vers (Fri form) av Pilgrim
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-03 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pilgrim
Pilgrim