Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt år lämnade djupa spår.


Om någon förstår, ett gott nytt år..

Vinterns o livets discomoves,
en upplevelse minsann, i fest och glädje.

Soldränkt grön ö, utan regn, milsvis bättre än tvärtom.
Metallfågel från ett bo på marken
fast under ett fängelse av aska ett tag.

Försenad, överraskad av folk som inga andra.
Våg av känslor
glad utan slut, möte med lyckan.
Kemisk reaktion
av perfektion
i känslor.
Inte som vanligt, helt ovanligt, förstås.
Tänk om någon bara förstod..

Smekt fram genom livet,
av varma, höga, djupa, vackra tankar.
En våg av allt bra, som sällan stannade av.
Så bra som ingen ofta får ha.

Chockerande ommöblerande
av känslor
av allt.

Helt plötsligt svart,
sliten
ur en kula av guld,
in i en tomhet
av ingenting.
Värd noll, guldet blev till sand.
Tänk om någon bara förstod..

Om mer saker upplevts, om rätt saker kunde uppskattas,
Om is kunde värma, och eld kunde kyla.
Så svårt, när någon inte förstod
det vackra, det speciella..

Nytt år, hoppas på något fint, utan att falla.
Jag älskar och hatar, allt och alla.
Men jag är mest så, att jag älskar, mer än gärna.
Det hoppas jag du förstår..
-
Gott nytt år..






Fri vers av Johnny D
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-04 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny D
Johnny D