Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smulor på bordet

Du

äter upp mig

finns bara smulor kvar...

som du lämnar kvar till någon annan att torka upp

som vanligt




Fri vers av wiicca
Läst 548 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-04 09:36



Bookmark and Share


  hilja
gillar..
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca