Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän.




Som pärlor på ett snöre
den vackerhet du har
finns kring min hals
sorgsna tunga dar

Dina små leenden
som pärlor på band
gnistrar vita och blänkande
på mitt hjärtas strand.

En pärla är du
strålande och unik
jag bara önskar att jag var dig
mycket mera lik.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-04 11:53



Bookmark and Share


    maija tuori
Härliga vacra rader...tack
2011-03-06

  Daniel_78 VIP
jag bara önskar att jag var dig
mycket mera lik.

gillar
2011-01-04

  Lindalou
Väldigt vackert och kärleksfullt skrivet.
2011-01-04

  Lena Själsöga Keijser
varje ord
andas din kärlek

övertygad är jag att du skulle tillskrivas dessa ord
av din vän

Tack att Aftonens Tinderljus Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-04

  ©Anniz
Så fiiin den var vännen ♥♥
Jättegulliga ord som får en att le :D
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP