Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den skrämmande verkligheten

Jag flyr in i mig själv
isoleras från
den skrämmande verkligheten
om än för ett tag

Om hoppet pulserar
i kroppen
ordnar sig resten
i slutet

Jag är en människa
och långt ifrån perfekt
men lyckan bygger bo
i mitt värkande hjärta
Nu är det min stund...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 176 gånger
Publicerad 2011-01-04 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta