Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmordsbombare

På den yttersta nådens väg, vill de vandra,
för att närma sig paradisets port.


Med en orubblig beslutsamhet och gränslös ensamhet,
företas den evighetslånga vandringen.


Där i folkmassan briserar elden och marken blir ett sjunkande skepp, vars besättning offras av en skoningslös längtan.



En längtan efter himmelsk frid och upphöjdhet,
men som aldrig kan nås i denna blodets kamp.


Det är ett blod som lämnar spår och obegränsad plåga,
i detta meningslösa kränkande av mänskligt liv.




Fri vers av Inger Lindqvist
Läst 534 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-04 23:13



Bookmark and Share


  LassO
fy fan uppriktigt sagt, men bra skrivet tyvärr så fegar man ur i läsekretsen att inte kommentera
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Inger Lindqvist
Inger Lindqvist