Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets skönhet

Mörkrets skönhet
är din skönhet
Jag kan inte
drömma om dig
Mardrömmarna samlas
Kan inte sova
Vi blöder för kärleken
när jag andas in
är det någonting
inom mig som dör
Mörkret i ditt rum
flyr från ljuset
som letar sig in

Mörkrets skönhet
är din skönhet




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-05 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta