Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskerad



Maskerad i ett till synes perfekt skal

av det " du " kallar skönhet

är det ingen som ser ett hjärta som slår

skriker ut tystnad

gråter floder

fast i illusionens klor

på obestämd tid

tills tiden rinner ut..




Fri vers av wiicca
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-05 09:28



Bookmark and Share


  hilja
riktigt bra
2011-01-09

  Ulf D VIP
Med bilden blir texten minst sagt, extra stark.
2011-01-06

  Berit Robin Lagerholm VIP
Starkt berörande
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca