Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:-) nått. :-)


en påfågel utan vingar...

och jag dansade som en påfågel utan vingar
när jag insåg att tiden inte tagit det ifrån oss
vi var vad vi alltid hade varit
och med mina slitna jeans och dina vita stövlar
strosade vi ned för gatan

och jag höll dig i handen hårt
hårt
våra sinnen sålde kopior på stenar
från adriatiska havet
igen baby

fast med headphones runt halsen

vet du,
du ler lika sött som du
fast med lite mindre glugg

och ditt leende får mig att andas
inte att vara vid liv
leva




och du, baby
när man lyfter huvudet mot skyn
och snurrar fort
fort
så slutar man blinka
baby you know you twist my world
you turn it upside down




Övriga genrer av BrokenHearted
Läst 711 gånger
Publicerad 2005-12-07 14:47



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
håller med lola, man blir glad av den här :)
2005-12-08

  Lola
Du är en sådan talang!
Wow - vilken vacker historia... Du känns oerhört livserfaren och mogen för din ålder, jag imponeras.
Du har nu gjort mig gladare - tack!
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted