Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var väl ungefär då...

varje gång du slöt dina ögon
så undrade jag vad du såg där innanför
hur du såg mig
vem jag var för dig

jag svek
och jag vet
men jag bleknade i dina ögon långt innan
eller kanske någonstans på vägen

det var kanske ungefär när du
gick från
\"Imorgon är kriget kom\"
till
\"Läsning för smått desperata\"

efter sista sidan blev aska
och jag undrade medan jag blåste iväg
hur det kändes för dig att minnas mig


Gryningen kommer fortfarande med rosiga fingrar
men jag tror att det var där någonstans
livet började




Fri vers av BrokenHearted
Läst 700 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-07 14:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra, jag gillar aldeles speciellt det första stycket, som jag tycker kan fungera som en egen dikt i sig.
2005-12-07

    livräddaren
brabrabra!:D
2005-12-07

  BaraEnFlicka
jag undrade medan jag blåste iväg
hur det kändes för dig att minnas mig

Mycket bra! speciellt detta stycket!!!
2005-12-07

    ej medlem längre
"varje gång du slöt dina ögon
så undrade jag vad du såg där innanför
hur du såg mig
vem jag var för dig"

Och ibland kan man ligga och se på någons ansikte i timtal, bara för att få reda på det där..Mkt vacker gumman, har saknat dina texter..;)
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted