Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnsnö och lovikadrömmar

Varje liten flinga bär minnen av alla vårar
genom rymden

Drivan vilar vit 




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 382 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-01-05 14:10



Bookmark and Share


  noname_realmind
Härlig titel och underbar liten kortis! :))
2011-01-08

  Catharina Edin VIP
Det eviga kretsloppet; vackert skildrat -
2011-01-05

  Carola Bouvin
Åh så fint...
2011-01-05

  Lena Själsöga Keijser
med ens ser jag vackra varmgoda lovikavantar
samt drivan vacker vit

tycker om denna
mycket

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-05

  Anna*
V är en vacker bokstav att använda! Strålande ☼
2011-01-05

    tramp
vilken fin text och lovikadrömmar vilket fantastikt uttryck

bokmärke !
2011-01-05

  Lili Samuelsson VIP
ah, vintervit vårdröm,
håller med cathy om sista radens mumma
2011-01-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så söt den här är och manar bilder ur dåtid.
Fint fint att se dig här
Fint fint som vit snö
2011-01-05

    ej medlem längre
YES! (igen:-D) och det tre V:na i slutraden är mumma för gommen!
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren