Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta är inte rött!

Mitt hjärta har blivit en svart klump
Ett hjärta jag stängt av för omvärlden
Jag vill förbli ett mysterium
Utan identitet..utan svar




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-05 16:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mitt sitter till vänster i alla fall...
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta