Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
…även om inte i mig…


MÖTESPLATS

Kom hem
efter ljuset slocknat och
festen tystnat…

Det finns resor som ett helt varv
när kroppar blir och vrider
och fram visar varje för sig
i gamla tider norra vindarna
begravda i jorden än färskt
morgonen som gav förr livet
vandrarna finns i briser
av maritima kanter omgivna

Det finns möten som förevigar
när de inte längre vill återgå
till mötesplatsen
där markerad bitarna av en tid
i händerna sand som drog
endast slump i ödets spel!?

Lämnar en naken vanlig siluett
fåfängan bor i en öde strand…


© Havsbris/2011






Fri vers av Havsbris
Läst 924 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2011-01-05 17:29



Bookmark and Share


  aol
underbar skrift
2013-03-18

  kärleks ängel
underbar text!
2011-05-11

  berxper
Väldigt tolkningsbara rader. Du skriver såååå bra!!
2011-03-16

  Lasseman VIP
Hoppas du får ett fint nytt år min sköna... älskar dina texter så, dom säger tusen meningar som ett budskap till livet.. kram och applåder
2011-01-22

  Anna*
En underbar bild! Gott nytt år!
2011-01-06

  Lena Själsöga Keijser
vandrade in i denna vackra skrift
i dagens famn
vågen förde mig åter
vågen sköljer
så många
djup
i

till denna strand

tack till bildväckan

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-05

  tom boreland
snyggt
2011-01-05

  Cris
Gott Nytt fantastiska du!!
2011-01-05

  Jack E. Gladh VIP
Mycket vackra rader befriande sköna. God fortsättning på 2011.
2011-01-05

  anits VIP
Vackra rader
2011-01-05

  Havsbris
.✿♥ •.¸.•´♥✿.✿♥ •.¸.•´♥✿
gott nytt
mina älskada poeter ;o)))))))))))
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris