Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen konst


olja akryl och
krita
bidande pigment

dukarna hotfullt
vita
utan dirigent




Fri vers av pixter
Läst 542 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-31 00:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
detta känner man igen, så fint du fått ihop det
2011-02-25

  M.A.J.R
Detta är konst! Bra skrivet=)
2011-02-22

  Katarina O´Nils Franke
Fint och lekfullt!
2011-02-16

  Tillbringaren VIP
Gillar dubbelheten i titeln! Och såg rimmet först vid andra läsningen, snyggt=)
2011-02-02

  Anna*
Ahhh, men så fort första färgen bryter den rena ytan så skapas konst och det är då det blir intressant! =0) Snyggt skrivet!
2011-02-02

  Gunwale VIP
Utan ande är ingenting någonting... Men en dikt blev det!
2011-02-02

  Genshai
:-)
Här känner man igen sig!
2011-01-31

    legusa
målarlusten kommer snart tillbaka
ska du se.
Kram.
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter