Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

falsett

 

 

fasett

slipad

 

diamant

 

marker andas diamanter

väckta av

 

sols för mörkelse

 

moder säg dem detta

mörker

är

icke

mörker

 

moder gör dem detta

upptänd

fingrar

 

smycka deras pannor rena klara

 

snövingar rör vid

tystade

snörök

stiger

slöjor sveper

smeker

ansikten

 

bröstkälla kokar

helgelseörter

 

 

hennes falsett spräcker kristallinjers slutna

väckta till

 

kärlekssteg

 

ur mörknad nattlinda

stiga vitsols

 

gnistbärare

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-05 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser