Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insekt


Tre inverterade ben sprattlar
metalliskt skrapar försynt desperat
ryckiga rörelser vansinniga tysta pip

spinner tvångsmässigt androgyn utlösning




Fri vers av objekt3
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-05 23:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hur tolkar man denna dikt? Jag har några idéer. Intressant dikt också!
2019-07-22

  zallander
ha

insekter

är och oxå värda några rader
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3