Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räds vi varandra....

I hopp om glädje
öppnas vår bro
i hopp om tillit
stänger vi vår dörr
i rädsla för kärlek
försvarar vi oss
med de band som
förbinder oss.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-06 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin