Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Eget foto jan-11)


Saknad



Det är precis som om
jag hörde dig ropa "kom"
någonstans ifrån molnen
där regnbågen börjar
det är därifrån
jag kan höra din sång

mitt hjärta är ditt
och ditt det blev mitt
det var vi alla åren
tills du togs ifrån mig
men i drömmen det är
dig som jag kramar om




Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 355 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-06 12:12



Bookmark and Share


  Anna*
Berörande vackert!
2011-01-06

  Ninananonia VIP
Vackert men smärtsamt berörande
2011-01-06

    ej medlem längre
dikt som talar till hjärtat
2011-01-06

  prinscess VIP
saknad av någon som stått dig nära
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen