Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill och allt





Jag ställer inga


större krav bara


du gör allt du inte


vill och allt jag vill


och ler och frågar


om jag vill göra


det igen även fast


du egentligen inte vill




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 1155 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2011-01-06 14:03



Bookmark and Share


    JO:82
Shiiitt vad snyggt
2012-12-01

  Starfish-Aura
Slynor bara ler, Master!

Snuskigt läcker
//Mjao
2011-02-16

  Roula O
en annorlunda och rå text som gillas :)
2011-02-06

  rundgångbalansochgungning
du är så jävla rå,
and i love it
2011-01-14

  Suzy med punkterna
Diktjaget är en riktigt ödmjuk person;=)
2011-01-09

  karenina VIP
och det känns som om det där hon får vilja är som en pyttenliten ö i hans stora hav..
2011-01-06

  Anna*
Jo, been there, done that and burned the t-shirt Han krävde inget bara att jag inte fick känna och uttrycka något eget ... typ. Applåder
2011-01-06

  Line W
Skön! Gillar den mycket
2011-01-06

  Svartsilver
Jävla telefon inte nog att den stavar fel jag läser även fel. Det var en ond oh dum fiky;-)
2011-01-06

  Nina Nightwish
Nickedocka.. Lyd och håll käften typ, hehehehe
2011-01-06

  LenaJohansson VIP
precis....väl fångat
2011-01-06

  Svartsilver
En fin dikt om respekt och en önskan om jämnlikt
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite