Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"EN FÖRTROLLAD AFTON"

Du tog mig i din famn och förde mig upp på dansbanan ..
Jag vilade tryggt i dina armar och vi flöt samman i dansen ...

Du kysste mig, mitt i dansen och höll mig mot ditt bröst ..
Allt kändes som en dröm, en saga och ett minne att bära ...

Ack, om du ville höra min längtan, åter svepa in mig i din famn ..
Du skulle återge mitt liv dess mening ...

Jag ber dig .. Hör mitt tysta rop ..
Håll mig åter i din famn och låt mig stanna där ...





© La Magnólia




Fri vers av La Magnólia VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2011-01-06 16:36



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Magiskt vacker full av längtan och vemod.
2011-06-13

  Berit Robin Lagerholm VIP
Vacker tecknad längtan
2011-02-25

  Järnkatten
Åh, så ljuvlig...
2011-02-09

  Filosofen2
Så underbar saga, men sagor tar ju slut
2011-02-03

  Rolando Furioso
Underbart och en vemodig längtan kan spåras men ett vackert minne. Tack.
2011-01-27

  ~Leonardo~
Mitt i livet och mitt i prick, lite sagofull, hoppfull och skönt att ha dessa känslor. man känner för att leva.
2011-01-20

    tramp
Underbart som en lekande tango svävar din text !
2011-01-20

    ej medlem längre
Harmoni i dansen och i livet.. Vad kan vara viktigare?
2011-01-20

  erkki
Fint formulerad ren kärlekslängtan. Varmt och innerligt.
2011-01-19

  aol
sä underbart nära hjärtat svävar din dikt som en sång
2011-01-15

  Bodil Sandberg VIP
En underbar dikt i kärlek och längtan!
2011-01-12

    Ken Cassel
Så vackert så, Magnolia!
:)

Kram

Ken
2011-01-11

  Eaglemountains VIP
Underbart ...
2011-01-10

  Anna*
Längtansfullt och fint!
2011-01-08

  Rosen VIP
en längtan att luta sig mot
och ett minne att bevara
fin!
2011-01-08

  Nikolai Jungsin VIP
ett vackert ögonblick i en förevigad längtan
2011-01-07

  Ninananonia VIP
Vackert :)
2011-01-07

  Piraya
vackert beskrivet om kärleks längtan
2011-01-06

  Tina-sol VIP
Drömsk. Skir, ömtålig men samtidigt stark.
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

La Magnólia
La Magnólia VIP