Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Kanske ändå...




Om jag

lägger undan tårarna

en stund


kanske det då blir lättare

att se

en liten, liten bit av


januarisolen...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-06 18:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oh, så fint!!!
2011-01-06

  Anna*
Underbar helhet i ord och bild!
2011-01-06

  erkki
Instämmer! Fantastiskt fin bild också!
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen