Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*PER OSCARSSON*



Jag minns alla gångerna
som när han tog av sig kalsongerna
eller visslade med Johanna
jul efter jul
som Hamlet var han speciell
och i december satt jag varje kväll
och tittade på Kaspar i Nudådalen
som var ganska kul

han sprängde ett luftslott
och trots att håret blivit grått
så fortsatte han att fascinera
och så klart även charmera
nu tystnat har rösten
från Per som var störsten
på filmduk, TV och teaterscen
men jag tror att i himlen -
där blir det kul!













Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 402 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-01-06 21:00



Bookmark and Share


  aol
en legend verkligen
2011-02-02

  Amorina
Härligt skrivet! Jag tror att Per Oscarsson njuter av dina ord! :)
2011-01-08

  Lars Hedlin
En legend .....
2011-01-07

  Kim VIP
Ja det är märkligt att de som brinner i livet(även Monika Zetterlund) går över på samma explosiva sätt till andra sidan... Kanske var de nyfikna i övermått när de lämnar mkt minnen bakom sig.( Ja, jag tror på reinkarnation)
2011-01-07

  erkki
Trevligt att läsa en så varm kommentar eller minnesord över en bortgången enastående artist.
2011-01-06

  Anna*
Ja, det är nog livat i himlen nu =0) Fin hyllning till en stor skådespelare.
2011-01-06

  Elwania
En så fin hyllning du har skrivit
Han har alltid berört mig djupt
Hans unika personlighet var en gåva till världen
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen