Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonlureri

 

 

först trodde jag det var ett snödun

 

 

vilket seglade på

isen

izen

 

klart insåg jag

 

vacker kupad ådrad hand bjöd mig

 

bar mig

 

 

vida

 

i

 

stämmas

 

kristallros

 

tysthögas

krona




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-06 21:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert....
2011-01-07

    ej medlem längre
så svidande vacker så så vacker
bilden tackar ödmjukast
2011-01-07

  Anna*
Å, så fint ... Vördnadsfullt!
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser