Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Journalanteckningar från ett öppen mottagning nära dig.


Du ska få en dag imorgon - men inte alls idag 2

11:27. Vem är det som låter i mitt sovrum? Är det en herre i frack? Är det en dam i rubber med reefer mellan läpparna? Vilket skulle jag föredra? Kanske är jag osäker på min sexualitet? På min läggning? Vart jag ska lägga mig? För vem har ställt min säng här i vardagsrummet? Ska min läggning äga rum just här? Förvirringen är osäker. Det går ett Currykryss genom min säng. Genom min skalle och rätt upp i fittan din baby.


21:56. Jag kan cykla. Jag kan gå till stan. Jag kan ringa till mamma. Som dog ganska nyss. 103698 hade vi och mamma. Det är långt till stan. Ännu längre att cykla. Längst bort är mamma. Jag kan inte cykla till ett telefonnummer. Ett telefonnummer som brinner i helvetet. Som brinner och väntar. På mammas första karl som gjorde henne på smällen. Som gjorde henne med syrran och mig och dömde henne. Till livet till sitt skitliv.




Fri vers av ulf olsson
Läst 509 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-01-06 22:26



Bookmark and Share


  aol
verkligen en udda utstickande tung skrift som berörde något i mitt inre
2011-05-03

  Per Blomqvist
WTF? Har I-Like-knappen intryckt, knappen har fått epilepsi precis som din text :)
2011-05-03

  Nanna X
det här är ju jättebra. sånt skönt hanterande av glidningar och nyanser: "läggningen", "cykla till ett telefonnummer". och sånt tungt innehåll. galghumor skulle man kunna säga men det låter alldeles för schablonmässigt, du gör ju din egen grej.
2011-02-13

  Bjarne Nordbö
Det kostar på att läsa dej. Det är värt vartenda kopek.
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson