Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under min hud

Jag kan känna dig under min hud
Du har kommit in i mitt blodflöde
Kan inte glömma din glöd
Du spelar ett spel med mina sinnen
Men ingen är förlorare
Jag kan känna dig penetrera min själ
Gör mig till din utan rädsla
Gör mig till din fullständigt
Poeterna kommer att nämna våra namn
när de sjunger om kärlekens renaste väsen




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-07 01:01



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Stark text!
Fångar läsaren :)
Jag gillar den mycket!
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta