Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[Något jag skrev idag på bussen. Vet inte om den är klar eller inte.]


Fallen angel.

When light is reaped and shadow sown,
You're stumbling weak,
A path once clear - now overgrown,
How low you'll steep just to pick the bones,
Though your wings are clean you display a tainted soul.




Fri vers av Kieran
Läst 312 gånger
Publicerad 2011-01-07 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kieran
Kieran