Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fallen ängel

Hans mörka ovädersröst
förtrollade mina sinnen
som darrade av ett begär
utan identitet
Hans läppar var dödligt vackra
En fallen ängel
med safirer till blick
Vingarna omfamnade min värld
Utan nåd..utan ursäkt
Passionen blev vårt högsta mål
Hur vi upptäckte nya stigar
över hud som kändes oändlig
Vi gled in i varandra i symbios
Hans läppar vibrerade mot min hals
komponerade nya odödliga melodier




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-07 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta