Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog känslan vägen?


Vilsna känslor fulla av saknad

Letar efter din hand i mörkret

Utmed min kind rinner tårarna

Smärtan i hjärtat fullt av sorg

Var försvann de känslor

som höll oss samman

Jag minns inte tiden

när vi vände oss ifrån varandra

Finns det någon karta att tyda

kan vi nånsin finna varandra




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 460 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-07 18:13



Bookmark and Share


  Bringebruden
Väl formulerat. En text som berör...
2011-02-12

  Elwania
åh den känslan känner jag igen
sorgen av att man verkligen tror på
att känslan inte finns mer
och så plötsligt kan man hitta den igen
jag vet inte om det är så för dig
kände bara för att dela vad som kom upp i mig
då jag läste din dikt
2011-01-15

  Anna*
Smärtsamt och svårt när det inte finns svar att få. Kram ♥
2011-01-10

  Suzy med punkterna
Berör mitt inre och dina ord känns ärliga och okonstlade
så som den bästa poesin bör vara.
Kramar sändes i massor till dig
2011-01-07

    ej medlem längre
En starkt berörande dikt. Fint skrivet!


/Ann
2011-01-07

  Bibbi VIP
Smärtsam läsning.
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld