Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sa jag att jag hatar mig?





Jag vill måla kryss i gröten med kolasås och kasta tallrikar i golvet
Skrika, vara bitter och döda någon jag stör mig på med ord

Gräva ner mig under jorden, under täcket,
glömma livet,
gömma det emellan lakanden och lyssna på Lars Winnerbäck



tills jag dör










Fri vers (Fri form) av A. Thomasdotter
Läst 842 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-08 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Thomasdotter