Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tror jag har olika versioner på den här...men dne här känns rätt i dag....den känns rätt hela vägen...


Hela vägen


Så vi möts här en kväll som denna
Så våra vägar sammanstrålar igen
Vad grundade du ditt beslut på
Vad fick dig att säga ja när jag ringde
Då jag bad dig om en träffa
En träff ensamma en tisdagskväll
Lite förbjuden romantik
Hela vägen, hela vägen den här gången
Hem till dig

Du är en vacker kvinna
Otroligt vacker, ditt mörka hår
Dina kurviga kropp, dina ögon
Din farligt röda mun
Din utstrålning är förödande för mitt motstånd
Du är förödande för min värdighet
Jag är så svag för dig
Gå hela vägen, gå den steg för steg
Hela vägen hem till mig


Du har det, du vet det, du har mig med
Din attityd gör mig galen, vad ska jag ta mig till
Du spelar lagom oberörd
Du ger mig en vink, men aldrig din hand
Du lockar mig, samtidigt som du håller mig på halster
Till dess du säger hela vägen
Då går vi hela vägen tillsammans
Gå hela vägen med mig hela vägen
Steg för steg till min själs hus

När vi ligger där, när vi hämtar andan
När du kysst mig god natt och vi vaknat igen
Då det är en ny dag, ett nytt ark att fylla
Då ler du som bara du gör
Säger det här var inte en natts händelse
Det kan ske varje natt om du så önskar
Men då måste du gå hela vägen, steg för steg
Hela vägen varje dag, hela vägen hem till mig
Hela vägen, hela vägen här och nu

Vi sitter och pratar i timmar
Vi sitter timmar tillsammans utan at säga ett ord
Jag närmar mig dig, du håller anständigt avstånd
Jag närmar mig dig, du ser på mig
Jag närmar mig dig och du kysser mig
Vilket du så klart förnekar i morgon
Inte finns det väl en chans att du vill ha mig eller hur
Dina ord, vad är dina ord mot dina blickar och ditt leende
Du kan kalla det för vad du vill
Jag vet inte om det du säger är sant eller inte
Det spelar ingen roll, ingen som helst roll
För det jag känner är sant, och jag vet vad jag känner
Älskling du vet vad jag vill, du vet var jag står
Du vet vad jag tycker, hela vägen, här och nu

Vi går hela vägen tillsammans
Hem till dig, och sen börjar vi om igen
Hela vägen, hela vägen hem till dig




Fri vers av PPQ
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-12-07 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ