Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag låter texten tala för sig själv..


älskar med krossat hjärta

du ger ditt hjärta till någon i hopp
om att dom ska skydda de

varför faller man så lätt och undrar sedan
hur det kunde ske

du somnar i tårar och på morgonen
har du tappat viljan att vakna

du försöker att le och lyckas ibland
men då börjar du om igen att sakna

den person som sa att den älskade dig
även om du grät och skaka

då kunde du inte se hur lätt någon
kunde den kärleken försaka

hur ont det skulle göra att helt enkelt
förlora någon så underbar

du blottade dig, klädde av dig naken
och visade exakt vem du var

du skäms för att varit så lättlurad
för att du nu vet att din älskade ljög

om hur du var så vacker på alla sätt
men du vet nu att du inte dög

för den du älskar hittade någon som var mer
vacker och perfekt än dig

du förstår inte varför och tänker dag och natt
" älskade du verkligen mig"

varje gång får du ett svar som sprider mer salt
i dom redan blodiga såren

oavsett så fick du i alla fall veta att det är
du som är den stora dåren

som tror på kärlek att du äntligen hade hittat
sanningen bakom den

men det är lätt att vara efter klok och inte tänka då,
vad händer sen

utan gå på molnen och flyga med dina vingar
och vägra att se ner

och sedan ramla ner från himlen medans ens hjärta
delar sig mer och mer

ditt hjärtat blöder av att falla i sär och
du vet säkert att du har åkt på nit

men även med hjärtat i tusen delar
älskar du fortfarande med varje liten bit




Fri vers av Cia
Läst 501 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-08 23:25



Bookmark and Share


  F.
"ditt hjärtat blöder av att falla i sär och
du vet säkert att du har åkt på nit

men även med hjärtat i tusen delar
älskar du fortfarande med varje liten bit"

Läser det här gång efter gång. Du beskriver det så innerligt, naket och samtidigt så genialt. Fantastiskt.
2011-02-15

  Mönster
mycket mycket vacker.

"men även med hjärtat i tusen delar
älskar du fortfarande med varje liten bit "

Sant, på både gott och ont. <3 <3 <3
2011-01-10

  Halv
En väldigt bra beskrvning av det där med kärlek. Det där som man älskar och hatar samtidigt, och som man kan falla hur långt som helst för. Applåder!
2011-01-08

    Loffe
Fint, dunkelt och känslofullt diktat.

Du skriver i rader om två, men förstår att du har rimmat. Och det väl. Om du tydligare vill framhäva rimmen tipsar jag om att skriva ihop styckena om fyra rader. …Men vill du inte det så ska du inte lyssna till mitt eventuella skitsnack. Det är ju din dikt vetja´. Fortsätt så.

// Loffe
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Cia
Cia