Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ros täcker din rygg

sitter alone (ensam)
på en säng som
aldrig blev våt
ingen var kåt
och tårarna som aldrig föll
får mig på fall
du fäller mig
jag gör allt för dig
du ger mig din rygg

den är tatuerad




Fri vers av Oscar Flodin
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-08 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscar Flodin
Oscar Flodin